Matemaattisia kaavoja ja taulukoita -kirja

Matemaattisia kaavoja ja taulukoita -kirja on tarkoitettu tukemaan kaikkea matematiikan ja fysiikan opiskelua lukiosta ja ammatillisista oppilaitoksista aina yliopistoihin ja korkeakouluihin asti. Se on ilmestyessään laajin suomalainen matemaattisia kaavoja ja taulukoita sisältävä kirja. Kirja on tehty palvelemaan käsikirjana opiskelun päätyttyä myös työelämässä.

Kirjan aineiston muokkaamisessa ja tarkastuksessa on ollut mukana lukuisia alan asiantuntijoita, joiden mielipiteet on otettu huomioon sisältöä suunniteltaessa. Osa kaavoista on ollut ”testikäytössä” Tekniikan taulukkokirjassa vuodesta 2007 lähtien.

Kirja sisältää aihealueet: matematiikka, fysiikka, kemia, tähtitiede, sähkötekniikka, lujuusoppi ja sen kaavat, fysiikan taulukoita, matematiikan ja fysiikan symboleja sekä hakemistot.

Kirjan vastaava toimittaja DI, FK Esko Valtanen on toiminut vuosia teollisuuden palveluksessa ja noin 20 vuotta koneenrakennuksen opettajana viimeksi yliopettajana Jyväskylän teknillisessä oppilaitoksessa.

  • Hinta 29 €
  • 1. painos (2013)
  • 518 sivua
  • Koko 150 x 223 mm
  • Kovat kannet

Tutustu tarkemmin

Kerro meistä kavereillesi

Matemaattisia kaavoja ja taulukoita Genesis-Kirjat Oy

Tilaukset

Tilaukset

Voit tilata yksittäiskappaleita tai isompia eriä suoraan sivujemme lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse.

Tilaaminen tapahtuu Kirjavälitys Oy:n kautta.
Tutustu kirjojen tilaamiseen tarkemmin!