Matemaattisia kaavoja -kirja, 2. painos

Kirjan 1. painos julkaistiin v. 2013 nimellä Matemaattisia kaavoja ja taulukoita. Kirjan sisältö on ollut ”testikäytössä” vuodesta 2007 alkaen Tekniikan taulukkokirjassa. Kirjan uusi lyhyempi nimi on Matemaattisia kaavoja –kirja. Sen sisällön ovat tehneet Esko Valtanen, Pekka Laakkonen, Jaakko Viitala ja Voitto Kettunen. Sisällön tarkastajina on ollut kymmenen alan asiantuntijaa, jotka ovat toimineet työelämässä, yliopistossa ja AMK:ssa. Kaikki yhdessä ovat halunneet luoda kirjan, joka palvelee sen käyttäjää koko elämän ajan matemaattisten asioiden käsikirjana. Se on ilmestyessään laajin suomalainen matemaattisia asioita käsittelevä kirja.


Kirjan aihealueet

Kirja sisältää aihealueet: matematiikka, fysiikka, kemia, tähtitiede, sähkötekniikka, lujuusoppi ja sen kaavat, fysiikan taulukoita, matematiikan ja fysiikan symboleja sekä hakemistot.

Kirjan vastaava toimittaja DI, FK Esko Valtanen on toiminut vuosia teollisuuden palveluksessa ja noin 20 vuotta koneenrakennuksen opettajana viimeksi yliopettajana Jyväskylän teknillisessä oppilaitoksessa.

  • Hinta 32 €
  • 2. painos (2019)
  • 520 sivua
  • Koko 150 x 223 mm
  • Paksuus 19 mm
  • Pehmeät kannet

Tutustu tarkemmin

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa
Matemaattisia kaavoja ja taulukoita Genesis-Kirjat Oy

Tilaukset

Tilaukset

Voit tilata yksittäiskappaleita tai isompia eriä suoraan sivujemme lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse.

Tilaaminen tapahtuu Kirjavälitys Oy:n kautta.
Tutustu kirjojen tilaamiseen tarkemmin!