Taistelu maailmankaikkeuden herruudesta

TMH-kirjasarjan tarkoitus on luoda selkeä kokonaiskuva ihmiskunnan tehtävästä aina luomisesta viimeiselle tuomiolle asti. Sarja auttaa näkemään, kuinka Raamatun sivuilla kulkevat rintarinnan kaksi tasoa: reaalimaailma ja salattu profeetallinen ilmoitus. Kirjasarjan lähteenä on yksinomaan käytetty Raamatun omaa ilmoitusta, jota Esko Valtanen on tutkinut Pyhän Hengen innoittamana jo yli 40 vuoden ajan.


Sarjan 1. osa keskittyy siihen, mitä tapahtui enkelimaailmassa ennen ihmisen luomista. Kirja kattaa Raamatun ensimmäisen jakeen ja sen ympärille muodostuneen kokonaisuuden.

Sarjan 2. osa keskittyy luomiskertomuksen profeetalliseen tulkitaan. Kirja käy läpi Raamatun 3 ensimmäistä lukua.

Sarjan 3. osan ytimessä on se, kuinka Jumala alkaa kuljettaa suunnitelmaansa eteenpäin halukkaiden ihmisten kautta. Yksilöiden matka Jumalan tuntemiseen, heidän profeetalliset tekonsa, uskollisuus ja kuuliaisuus Jumalalle veivät Jumalan suunnitelmaa eteenpäin.

Sarjan 4. ja 5. osa tulevat ilmestymään luultavasti v. 2022 aikana. 4. kirja on parasta aikaa tekeillä ja sen odotettu ilmestyminen on v. 2022 kesään mennessä. 4. osa tulee käsittelemään aikaa Tuomareista Jeesukseen ja 5. osa aikaa Jeesuksesta Uuden maailman luomiseen.

Taistelu maailmankaikkeuden herruudesta 8-osainen TV-sarja on edelleen nähtävissä Valmistakaa Herralle tien YouTube-kanavalla.

 Ajankohtaista: #TMHsarja