Genesis Raamattu Kartastolla

"Ainutlaatuinen teos Suomessa ja maailmalla!"

Kirkkoraamattu 1933/1938  

 +

304-sivuinen 2-värinen Kartasto

"Kyse ainutlaatuisesta Raamatusta, jossa Kirkkoraamattu (1933/1938) ja Kartasto käyvät käsikädessä toisiaan tukien. Kartasto sisältää Raamatun lukijan kannalta tärkeimmät kartat, jolloin minkään erillisen karttakirjan käyttöä ei tarvita."

Kartasto sisältää yli 300 ainutlaatuista karttaa, taulukkoa, kaaviota ja piirrosta.


Kartasto on Esko Valtasen 40 vuoden raamatuntutkimuksen tulos yksissä kansissa. Kartaston esitystapa poikkeaa perinteisistä kartastoista. Tärkeimpänä ei ole pidetty itse tapahtumien esittämistä vaan sitä, mikä sanoma kullakin tapahtumalla on tämän päivän ihmiselle. Kartasto on linkitetty KR33/38 Raamatun käännökseen.


Kartasto sisätää noin 190 karttaa sekä noin 120 erilaista taulukkoa, kaaviota ja piirrosta. Jokainen näistä on ainutlaatuisia ja juuri tähän Raamattuun tehtyjä, joita et löydä mistään muualta maailamasta.


Johdonmukainen ja kaikenkattava Kartasto


Kartasto on jaettu 13 osioon ja kukin osio on jaettu lukuihin, esim. 1.1, 1.2, 1.3... Kartasto käsittelee kaikki aihealueet aina Adamista Karthagon kirkolliskokoukseen (v. 397 jKr.) asti. Kartastossa on perustana käytetty yhteensä 179 kirjallisuuslähdettä.


Kaikki Kartaston asiat on ajoitettu perinteisen Raamatun näkemyksen mukaan, ja mikäli arkeologia tukee tätä näkemystä, siihen on viitattu eri yhteyksissä. Vuosilukuja peilataan koko ajan yleisestä historiasta saatuun tietoon, ja ne näyttävät olevan yhtäpitäviä Raamatun kanssa. Kartastosta löydät esimerkiksi Raamatun tapahtumiin kytkeytyvien muiden maiden kuninkaiden nimet niinkuin ne esitetään missä hyvänsä historian kirjassa. Tämä koskee mm. Egyptin, Assyrian, Babylonian, Persian, Aramin, Rooman ym. hallitsijoita.

Kirkkoraamattu nahkakansissa


Genesis Raamattu Kartastolla on kooltaan hieman perinteistä Raamattua suurempi. Tämä johtuu siitä, että Raamatun reunoille on jätetty leveämmät marginaalit, jotka mahdollistavat tarvittaessa omien huomautusten ja merkintöjen tekemisen. Raamatun fonttikoko on myös hieman perinteistä Raamattua suurempi.


Kirkkoraamatun (1933/1938) teksti sisältää lukemista helpottavat väliotsikot. Sivun ylälaidasta löytyvät aina sivun ensimmäisen ja viimeisen jakeen merkinnät. Oikean raamatunkohdan löytämisessä helpottavat teokselle ainutlaatuiset sivupalkit.

4-väriset etu-ja takalehdet


Genesis Raamattu sisältää kartaston lisäksi 4-väriset etu- ja takalehdet (14 sivua), joista löytyvät Kartastosta poimitut tärkeimmät kartat ja kaaviot. Etulehdestä löytyy myös reunapalkiston selite.

Raamatun jokaisesta kirjasta esittelytekstit

Raamatun jokaisessa 66 kirjassa on alussa yhden sivun esittelyteksti karttoineen, jotka avaavat lyhyesti kunkin kirjan taustoja kirjoittajasta, ajankohdasta ja paikasta. Esittelyteksit perustuvat Kartaston tekstiin ja niissä näkyy myös 179 kirjallisuuslähteen perusta.


Esittelytekstin sivulta löydät myös tärkeitä aihealueita, jotka nousevat esiin kirjasta. Tekstin joukossa on tähän kirjaan liittyvät Raamatun paikat on esitetty tekstin joukossa sulkeissa, esim. (7:17).

"Sama teos saatavilla aito- ja rouhenahkakansilla"

Genesis Raamattu Kartastolla (musta, aito nahka)

Tuotetiedot:

Nimi: Genesis Raamattu Kartastolla
Kirjailija: Esko Valtanen
Julkaistu: 2018
Sivumäärä: 1576
Koko: 230 x 153 x 39 mm
ISBN: 978-952-9867-40-0

tarjous69€

(ovh. 79€)

Näytä saatavuus klikkaamalla alanuolta ().

Genesis Raamattu Kartastolla (punainen, rouhenahka)

Tuotetiedot:

Nimi: Genesis Raamattu Kartastolla
Kirjailija: Esko Valtanen
Julkaistu: 2018
Sivumäärä: 1576
Koko: 230 x 153 x 39 mm

ISBN: 978-952-9867-41-7

tarjous59€

(ovh. 69€)

Näytä saatavuus klikkaamalla alanuolta ().